Říjen 2012

básnička :D

31. října 2012 v 22:47 | Aduš Nováková |  Naruto
Posledního října den,
Halloween nazýván je.
Rock Lee tiše přihlíží,
Sakra to je obtíží.
Akatsuki má velké plány,
že podniknou velké flámy.
A tak zase do roka,
Sejdeme se u okna!

Moje první FF-Naruto-Halloweenský večer

31. října 2012 v 22:35 | Aduš Nováková |  Naruto
Halloweenský večer

Je Halloween, pozdní večer a všichni v Konoze se náramně baví, buď na párty pořádanou samotným Narutem převlečeným za Kyuubiho, ale také Rock Leem převlečeného za Gaie senseje , Gaara z písečné jako medvídek, Sakura za zdravotní sestřičku nebo Killer Bee. Někteří si užívali koledování a užívání si vykoledovaných sladkostí jako například Hinata a Konohamaru.
Mezitím u Akatsuki chodil Tobi od pokoje do pokoje a každému říkal; "Tobi je dobrý chlapec! Tobi je dobrý chlapec!", tak dlouho, dokud nedostal dostatečné množství sladkostí. Všichni členové Akatsuki se nakonec rozhodli, že se půjdou podívat na Narutovu Halloweenskou párty, ale že se musí do něčeho obléci. Dlouho se dohadovali nad tím, jestli půjdou za dýně, čaroděje, zvířata nebo za akční hrdiny.
Halloweenská párty se řádně rozjíždí, a v tom tam přijde partička převlečená za lesní víly. Všichni utuhnou, nastává trapné ticho. Všichni upřeně hledí na Akatsuki a prohlížejí si jejich převleky, trapné ticho a upřené pohledy neznalo konec, když náhle z davu lidí na pódiu se ven protlačil Rock Lee ve svém převleku a vyzval lesní vílu jménem Kisame k tanci, Naruto pustil hudbu a všichni společně s Akatsuki se bavili, jelikož jim došlo, že v tento den se přišli pobavit a ne ničit vesnice a krást Bijuu.

Sasuke vs. Gaara

31. října 2012 v 10:44 | Aduš Nováková |  Funny Naruto

Těhotná Sakura :D

31. října 2012 v 10:42 | Aduš Nováková |  Funny Naruto

Your mum!

31. října 2012 v 10:41 | Aduš Nováková |  Funny Naruto

Spicy food :D Kari

31. října 2012 v 10:32 | Aduš Nováková |  Funny Naruto

Sakura,Naruto a Sasuke

31. října 2012 v 10:30 | Aduš Nováková |  Funny Naruto

Shannon Leto

31. října 2012 v 10:21 | Aduš Nováková |  30 Second to Mars
Shannon Leto
*narozen 9.března 1970 (Louisiana)
-starší bratr Jareda Leto
-celým jménem: Shannon Christopher Leto
-bubeník kapely 30 STM, ale také zpěvákem, fotografem a hercem
-Dělal většinu fotografií 1. alba skupiny
-hraje na hudební nástroje: bubny, kytara, piano
-dobře si chrání své soukromí
**filmografie**
-Jako herec hrál ve filmech a seriálech:
Highway (2002 jako Kid)
Sol goode (2001 jako Sol Fan)
Prefontaine (1997 jako Bar Patron)

Tomo Miličević

31. října 2012 v 9:31 | Aduš Nováková |  30 Second to Mars
Tomo Miličević
*narozen 3. září 1979 (Jugoslávie)
-je kytaristou skupiny 30 STM, ale také hudebníkem a hercem
-původem je Chorvat z Bosny
-nástroje na které hraje: kytara, housle, varhany, baskytara, klávesy
-je vyučen kuchařem
-původně byl pouze fanouškem kapely (podle mě to značí i to, že co se nám zdá nemožné se kdykolik může uskutečnit)
-přál si být vojákem a profesionálním houslistou

Jared Leto

31. října 2012 v 9:07 | Aduš Nováková |  30 Second to Mars
Jared Leto
*narozen 26.prosince 1971 (Louisiana)
-celým jménem Jared Joseph Leto
-je zpěvákem a frontmanem skupiny 30 seconds to Mars, ale také hercem
-snažil se studovat obor malířství, ale pro jeho zájem byl přeložen na univerzitu umění a filmu, kde studoval režisérství (v té době režíroval film Crying Joy (Radost v slzách))
**herectví**
-V 21 letech vystupoval v seriálech Tábor u Wilderů a Skoro doma.
-Mezi jeho první významné role patří úloha o Jordana Catalana v seriálu My So-Called Life.
-Od poloviny 90.let se poté objevuje už pouze na filmovém plátně a to zejména ve vedlejších rolích.
-Zatím největší filmovou příležitost dostal v titulní postavě legendárního amerického vytrvalce Stephena Prefontainea.
-Mezi jeho filmové počiny v hlavní roli patří role Harryho Goldfarba v kultovním filmu Requiem za sen, ale také role Nema Nobody ve filmu Mr. Nobody.
-SnímekMr. Nobody patří mezi jeho nejúspěšnější filmové počiny.
-další filmografie: Úkryt, Klub rváčů, Lord of War, Chapter 27, Highway,Americké pdycho, Have to Make an American Quit, "Girl, Interrupted", Urban Legend, The Thin Red Line, My So-Called Life, Cool and the Crazy, The Last of the High Kings, Prefontaine, Switchback, Basil, Black and White, Sunset Strip, Requiem for a Dream, Lonely Hearts, Mr. Nobody, Alexander Veliký, Lonely Hearts